Můj Bůh poslouchal rap, tvůj Pánbůh byl vůl. Ty Nikdy mají venku první videosingl z nové desky


To, že label Ty Nikdy letos na jaře nahrával společnou desku, jste pravděpodobně zaznamenali. Jen pro připomenutí, na konci května jeden z nejpopulárnějších rapových týmů u nás vyrazil do prestižních Red Bull Studios v Berlíně, kde během několika dnů intenzivně makal na albu, jehož finální název zní Akta X.

Pokud vás ale tato informace minula a chcete vědět více, nemusíte truchlit. My totiž nechyběli na místě činu a díky tomu na našem webu vyšla exkluzivní reportáž, která obsahuje i rozhovor s šéfem Ty Nikdy Ideou. Tak ji nezapomeňte zkontrolovat.

Autenticita

Ale dost chození kolem horké kaše a pojďme rovnou na hlavní zprávu dnešního dne. Na světlo světa se totiž konečně dostal první singl z desky. Nese název Han Solo a zaznamenat jste ho mohli už včera na streamovacích službách. To byl ale teprve předkrm před hlavním chodem v podobě videoklipu, který k tomuto bangeru přibyl právě dnes.

Všechny záběry z tohoto street klipu, za kterým mimochodem stojí SuleDsgn, pochází přímo z Berlína z doby, kdy probíhalo zmiňované nahrávání desky. To jednoduše znamená autenticitu jako vyšitou. Album Akta X vychází už 23. října. Stay tuned.

V Berlíně jsme si mimochodem dali i další rozhovory s členy Ty Nikdy Matysem a Restem, takže pokud vás zajímá víc, odkazy najdete níže.






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli