1688 & BNGR.cz presents #BNGRTwerkContest 400 Euro


Je právě 10:17 a portál BNGR společně s 1688 Promo Agency ti přinášejí #BNGRTwerkContest. Tedy možnost vyhrát 400 EURO za nejlepší Twerk skillz! Minimální věková hranice soutěžících je 17 let. Soutěž je pouze pro holky žijící na uzemí ČR & SR a trvá do 13. prosince.

#BNGRTwerkContest

Prod.by @AbeBeats16 & @KonexBeatz

Nahraj minimálně jednominutové twerk video do music, kterou najdeš přímo nad tímto textem. Jak už všichni vidíte o bombu se postarali ABE s Konexem a svoje videa posílejte na twerkcontest@bngr.cz.

Ve spolupráci s You Dunn Know TV a s nádhernou modelkou @Teensonek jsme pro vás připravili k tomuto Twerk Contestu i promo video.

Rozhovor s touto modelkou čekej v nejbližší době v rubrice #BNGRBOOTYPrincess a teď ji strašne followuj na Twitteru!

Kromě vyhlášení TwerkContestu bychom vás chtěli také informovat, že 1688 Promo Agency bude vydávat mixtape #808HussleNomics, na kterém se mimo jiné toto collabo Abeho a Konexe objeví. Teď už sleduj promo  a pošli svoje video!

twerkcontest@bngr.cz

bngrtwerkcontest-flyer

bngrtwerk-videoshoot






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli