Diddy si k novému videosinglu přizval Pharrella Williamse


I když byste si celkem snadno mohli pomyslet, že velký Diddy (aka znovu Puff Daddy) se v současnosti věnuje už jenom businessu, opak je pravdou. V prosinci se tak snad dočkáme alba No Way Out 2, kterou naváže na svůj klasický počin z roku 1997.

V minulosti vydané singly Big Homie a I Want The Love byly dle našeho názoru velmi povedené, proto jsme se velmi těšili na další zářez. Nyní jsme se dočkali a světlo světa spatřila skladba Finna Get Loose, na niž si Mr. Combs přizval legendárního Pharrella Williamse. Ten se postaral i o produkci a můžete se tak těšit na ultimátní taneční záležitost. Aby výčet hvězdných jmen jen tak nekončil, musíme ještě dodat, že o video se nepostaral nikdo jiný než Hype Williams (!).

Celé představení se odehrává někde v podzemí a vsadím se, že i vy se rádi necháte unést atmosférou, která je tak trochu z jiné doby. Alespoň na malou chvíli… Přejeme příjemnou podívanou!






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli