Converse Pro Leather: Oprášená klasika s moderním vzhledem


Converse Pro Leather

Converse Pro Leather se po letech vrací s moderním vzhledem. Historická teniska uzřela světlo basketového světa již v roce 1970, kdy ji proslavila hvězda NBA Julius „Dr. J.“ Erving. Teď se vrací v nadčasovém provedení a současným designem, aby oslnila všechny milovníky stylu a kvality.

Propracovanější detaily a vylepšené odpružení

Silueta, která se stala synonymem elegance, přináší propracovanější detaily a vylepšené odpružení. Prémiová kůže na svršku vytváří kontrast s vintage béžovou mezipodešví. Limitka je dotažena do posledního detailu včetně loga Converse a nápisu Pro Leather na boku tenisky. Komfort řemeslně dokonale zpracované tenisky dodává polstrovaná stélka.

Kolekce obsahuje dva modely v nízkém a vysokém provedení a je v prodeji exkluzivně ve Footshopu.Více o aktuálních kolekcích Converse najdete zde.






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli