Zamyšlení nad tím, že přidávat fotky na Facebook nemá cenu


focení

Fotíte a hodně snímky dáváte na sociální sítě? Gratulki. 99 procent snímků, které vyfotíte, nikoho nezajímají.

Řešení

Když někde jste nebo zažíváte něco mimořádného, máte tendenci vyfotit to a lupnout to na sociální sítě. Svatba, dovolená, fotky dětí a psů… Snímek si pak užije několik hodin, případně dní slávy, a zapadne. Navždy. Nebo vy se snad probíráte galeriemi, které máte na Facebooku? Těžko. To se dělá jen v momentě, kdy někoho stalkujete nebo máte nový objev a mažete vlastní historii.

Jako nás nebaví koukat se na plná alba analogů, které nám po nedělním obědě podsouvají prarodiče, ani naše děti si nebudou prohlížet naše digitální galerie. Proč by to dělaly, když to neděláme ani my.

Mladší generace to vychytala tak, že na sociální sítě přidává záznamy jen na krátko a pak je to smazáno (Instagram Stories, Snapchat). K tomu jsme my starší úplně nepřilnuli, ale vlastně je to asi nejlepší řešení. Všem ukážete, co potřebujete, a pak se to nikde nehromadí.






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli