Virgil Abloh odhaluje společnou kolekci s řetězcem IKEA


IKEA X OFF-WHITE

Virgil Abloh není jen kreativním ředitelem pařížského módního gigantu Louis Vuitton, ale také duchovním otcem streetwearové značky OFF-WHITE. Byl to právě on, kdo stál u zrodu přetvoření legendární nákupní tašky od skandinávského výrobce nábytku IKEY do módního symbolu. Kdo jiný by tedy měl vydat společnou kolekci doplňků právě s tímto nábytkářským koncernem?

Jdete do toho?

Jejich kolaborace se jmenuje MARKERAD a pár kousků z ní bylo k vidění už na loňském pop upu ve Francii. Nyní je ke zhlédnutí celá kolekce plná předložek, polštářů, ale dokonce třeba i stolů a židlí.

Pro představu o cenové politice si jen řekněme, že třeba jedna rohožka stojí okolo 10 tisíc korun, jiná ale zase jen něco okolo tří tisíc. Pořídíte si něco domů?

IKEA X OFF-WHITE
Foto: Instagram





architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli