Metalické rty, trend přicházejícího podzimu: Jak na ně?


Podzimní trendy na nás už vykukují ze všech stran a jedním takovým je právě metalická rtěnka. Značky přicházejí s metalickou zlatou, měděnou, stříbřitou, ale taky třeba se zelenou, fialovou, modrou a metalickou růžovou. Je jen na vás, jaká vám padne do oka.

Zvládnout tento trend není zrovna hračka, ale žádný učený z nebe nespadl. Přečtěte si našich pár tipů, jak tento nový trend zařadit do svého make-up arzenálu a s trochou cviku z vás za chvíli bude profík.

  • Nebojte se kontrastu. Když už, tak už. Nezalekněte se tmavých a výrazných tónů, naopak, u metalického finiše si to můžete dovolit. Paradoxně to působí o dost jemněji a mnohem více žensky než tmavá rtěnka s matným finišem.
  • Vyzkoušejte ombré. Ombré a highlity letí nejen na vlasech a pleti, ale taky na rtech. Může jít o velmi decentní make-up, a to když jen jemně vklepete o něco světlejší odstín doprostřed rtů, popřípadě tak rozjasníte jen horní ret. Nebo se můžete vyřádit a zkombinovat dvě barvy dohromady. Fialová a zlatá je dokonalá kombinace. K aplikaci použijte raději štěteček než prsty, finiš bude vypadat více profi.
  • Zkuste crazy barvu. Modrá, zelená, fialová. Rozhodně je z čeho vybírat. Nezalekněte se extravagance a vyzkoušejte něco nového.





architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli