Viktor Sheen a Jickson vypouští první vlaštovku z projektu Grál


O tom, že Viktor Sheen Jickson už nějakou dobu pracují na společném projektu, už víme nějakou tu dobu. Až na několik leaků na Instagramu jsme ale až do téhle chvíli neměli zrovna jasnou představu, jak by tahle deska vlastně mohla znít. Ale už jsme konečně o něco chytřejší.

Část sloky i v kazašském jazyce

Chystaná deska dostala název Grál, což byl vlastně i první společný singl těchto dvou rapperů. Nakonec se tehdy objevil na Viktorově projektu NSD, a právě zvuk této skladby si řada posluchačů nemohla vynachválit. Ponese se ale na stejné vlně i připravované album?

První oficiální singl KARUSEL, který se právě dostal ven, napovídá, že ano. Melodická záležitost představuje oba protagonisty ve skvělé formě a Viktor tady dokonce naložil část sloky i v kazašském jazyce. Zbývá ještě dodat, že skladbu produkoval mladý talent Day Six a o vizuál chytře doplněný o text písně se postaral Jan Strach. Těšíte se na desku Grál?






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli