Breakdance má namířeno na Olympijské hry


breakdance

Breakdance se o další krok přiblížil debutu na Olympijských hrách. Výkonný výbor Mezinárodního olympijského výboru (MOV) doporučil zařazení tohoto akrobatického druhu tance společně se skateboardingem, sportovním lezením a surfingem do programu her v Paříži v roce 2024, uvedla ČTK. Prezident MOV Thomas Bach na tiskové konferenci v Lausanne správně uvedl, že mladé a městské sporty nabízejí velkou možnost oslovit mladší generaci.

Budeme ještě trnout

Výkonný výbor MOV tak svým doporučením podpořil volbu pořadatelů OH v Paříži, kteří v únoru oficiálně oznámili, že tyto sporty chtějí mít v programu. Ve zbývajících třech sportech se už bude pod pěti kruhy bojovat o medaile příští rok v Tokiu, breakdance by měl v Paříži premiéru.

Program pařížských her bude potvrzen příští rok v prosinci. Do té doby tak budeme žít v nejistotě, zda se na Hry breakdance probojuje, nebo ne. Co vy? Jste pro, aby se breakdance dostal na Olympijské hry?






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli