Marpo se s námi těsně před vydáním alba podělil o videoklip Drby s hostujícím Separem


Jak Marpo slíbil v rozhovoru, který jsme s ním udělali pár dní zpátky, tak svůj slib plní. Přesně den před vydáním jeho očekávaného alba Lone Survivor, nám totiž servíruje zbrusu nový videoklip.

My díky tomu máme další možnost náhlednout ještě více pod pokličku desky, která má rozhodně ambice stát se jednou z nejúspěšnějších v roce 2016. Videoklip se pak natáčel ke skladbě Drby s hostujícím slovenským Separem. Skladbu produkčně zaštítil Scott Styles, a režii vizuálu si vzal stejně jako v předchozím případě na starosti ostřílený Rashid Garipov.

Pokud se alba nemůžete dočkat, rozhodně byste neměli chybět na release party, která se bude konat zítra od 17:00 v Bontonlandu na pražském Václavském náměstí.






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli