Profil > Phreeda Sharp


Phreeda Sharp, přezdívaná Sharp Shooter i díky jejímu stylu rapování, je 25ti letá rapperka s francouzskými a ghanskými kořeny žijící momentálně v Hackney, ve Velké Británii. Vyrostla v západní Africe, konkrétně v Ghaně, začala zpívat ve 13ti letech a hiphop jí pohltil hned jak uslyšela The Roots, Jay-Zho a Missy Eliot. Sama začala rapovat, když její bratr zformoval hiphopovou skupinu a chtěl do ní také něžné pohlaví. Od té doby se vyvíjí a vydává sólové tracky. Také má úspěšnou sérii online videí s názvem rap spills, kterou najdete na jejím youtube kanálu.

Její první videoklipy Bad Jane a Loose Cannon ji začaly přinášet první fanoušky. Nejenom, že tyhle dva singly zaplnily spoustu blogů na internetu, ale hráli je i různí DJs na akcích. To jí nakoplo a začala pracovat na svém debutovém projektu.

„Moje hudba jsou kousky mě, z kterých se stanou rýmy. Chci dělat takovou hudbu, že když si ji lidi poslechnou, budou se cítit silnými a téměř neporazitelnými. Chci do svých posluchačů vnést dravost a energii, když odejdou z mýho koncertu, budou se cítit jakoby znovu oživly!”

Jejího debutového mixtapu se dočkáváme v listopadu 2012. Nese název 7 Days In The Life Of A Sharp Shooter a jak již název napovídá, mixtape obsahuje 7 stop. Neobjevil se na něm žádný host a produkce obstarali jména jako Don Diablo, Bass Drum Snare Drum, This is Whatever, nebo Sugaroc.

Phreeda posléze vydává několik singlů, které nás postupně dovedly k dalšímu mixtapu. Toho se dočkáváme v dubnu 2013 a jmenuje se Ruby, Sex & VulturesCelý mixtape obsahuje celkem 10 skladeb.

I přesto, že má Phreeda na kontě zatím jen 2 mixtapy, je z ní cítit potenciál a její rap je velice kvalitní. Počkejme si na její debutové CD. Momentálně je na cestě EP, ze kterého je venku nejnovější singl Unchained a chystá se také film, ve kterém by si Phreeda měla zahrát.

Diskografie

7 Days In The Life Of A Sharp Shooter / 2012 
Ruby, Sex & Voltures / 2013 

Videografie






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli