Klasika od Converse vstupuje do letošní sezony s novou technologií CX


Model Converse Chuck Taylor je legendou žijící od roku 1917. S měnící se dobou dochází i u tohoto modelu k transformaci do moderních podob. Letošní nová kolekce přináší inovativní technologii CX, které se odráží na flexibilitě, dynamickém rozpínaní a komfortu.

Revoluční technologie CX je použitá na svršku a pěnové mezipodešvi, které se díky ní přizpůsobí jakémukoli pohybu. Prémiový design ve spojení s nejnovějšími technologiemi vytváří nadupanou novinku připravenou na každý odvážný krok.

Kolekce obsahuje 3 modely – Chuck Taylor Disrupt CX, Chuck Taylor All Star CX, Chuck Taylor All Star Slip CX. Na své si tak přijdou jak milovníci nízkých siluet a jednoduchého nazouvání, tak náročnější zákazníci se zálibou v pokročilém designu.

Kolekce Converse Chuck Taylor CX je v prodeji v obchodě Converse ve Westfield Chodov u vybraných prodejců.






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli