Mike Trafik s přáteli otevírá online restauraci. Nabízí jungle curry a český chřest


Dvě nové restaurace obohacující postkoronavirovou gastromapu v Praze. Za oběma stojí tým restaurace Jam and Co. Ke spuštění dvou online restaurací s doručováním přes dáme jídlo je přivedla dlouhodobá láska ke Curry a spolupráce s pěstiteli Českého chřestu v Hostíně. “Mít pět druhů curry na menu v Jam and co., by bylo stejně zavádějící jako tam mít dalších pět z chřestu. Oboje milujeme, ale menu v naší restauraci je barevné a nechceme se zaměřovat pouze na jeden druh jídel. Díky virtuální restauraci ale můžeme.” Dodává Jakub Čermák, spolumajitel a šéfkuchař. Exkluzivní spolupráce se službou Dáme jídlo pak zajistí doručení i v širší než jen běžné vzdálenosti doručování, obě restaurace jsou komunikovány primárně přes sociální sítě, tak aby se dostali k co nejširší paletě fanoušků obou druhů jídel a surovin.

Jungle curry je trvalý koncept online restaurace, který nabízí curry od indických po thajské. Čerstvé suroviny a zelenina k jejich výrobě jsou samozřejmostí a základem. Red Jungle Curry, Panang curry, Green curry, Maasaman curry a Yelow curry ve variantách s hovězím, kuřecím, krevetami, rybou a vege. Z příloh vybíráte z nudlí a rýže. V nabídce je pak dále domácí Kimchi, wakame salát nebo krevety v tempuře.

Český chřest rest. je vyústění spolupráce s pěstiteli chřestu a samozřejmě i jeho sezonnost je motorem pro to vařit z něj intenzivně a dostat jídla k lidem i přes nemožnost pořádání chřestových slavností, na které jsme zvyklí.

Sezona trvá do konce června a po tuto dobu budeme nabízet jídla krém z bílého chřestu, salát ze zeleného s jahodami a sýrem, zelené curry s chřestem a krevetami, restovaný zelený chřest s koprovým buerre blanc a vejcem a Pad Thai nudle s chřestem.






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli