Vladimir 518 & Mike Trafik a The Rocket Dogz poprvé v Klubu FAMU


Legendární raper Vladimir 518 s DJ Mikem Trafikem za zády a psychobilly smečka The Rocket Dogz opět spolu na jedné stagi. Exkluzivní spojení hip hopu a rockabilly tentokrát v pražském Klubu FAMU 27. 3. 2020. Část z prodeje vstupenek půjde na nový elektrický vozík pro Martina.

Že spojení dvou zdánlivě nesourodých undergroundových subkultur – rapu a rockabilly – může fungovat, by čekal málokdo. A přesto o tom Vladimir 518 s Mikem Trafikem a The Rocket Dogz už několikrát dokázali přesvědčit. Znovu se o to pokusí v pražském Klubu Famu, kde zazní neznámější pecky jako Planeta Praha, Já to říkal, Nemám zájem, Smíchov Újezd atd. za podpory klokotání psycho-rock´n´rollového kontrabasu, Woodyho řízné kytary a tepajících bicí! Support bude v režii DJ Vegy.

Nezapomenutelné večery v Klubu Buben se tedy přesouvají do Klubu FAMU. Právě tam jeho výbornou atmosféru tahle sestava 27. 3. 2020 podpoří. Ale nepůjde jen o to. Label Bigg Boss ve spolupráci s The Rocket každých 50 Kč ze zakoupené vstupenky věnuje Martinovi, který je po úrazu krční páteře připoután na elektrický vozík a po 14 letech potřebuje nový.

Doražte zažít nespoustanou jízdu a přispějte na dobrou věc. Vstupenky v prodeji na GoOut.cz.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/193987991708861/






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli