Braunbeck vystoupí v Praze


akce

Distrikt7 je nový hudební prostor na Letné a Braunbeck je rezident slavného berlínského klubu Watergate. V pátek 28. února můžete zažít všechno najednou – vytříbené techno a house, skvělý zvuk, hypnotická světla, místo, kde vás nic neruší. Spolu s Braunbeckem zahrají Josef Sedloň a IM Cyber.

Distrikt7 Night

Klub Distrikt7 otevřel teprve nedávno, už teď ale jeho dramaturgie naznačuje, že se bude věnovat různým hudebním žánrům a v rámci pestrého hudebního programu se soustředí hlavně na kvalitu. Chystaný techno & house seriál Distrikt7 Night, kde se budou střídat jména, která jsou u kormidla už dlouho, s těmi, co přinášejí novou vizi a osvěžení, je jednou z jeho prvních vlaštovek.

Headlinerem startovacího dílu Distrikt7 Night je Braunbeck, který plave pod křídly legendárního klubu a vydavatelství Watergate, spoluvlastní label Sol Eterno a skládá high class tracky, jež milují Ame, &ME, Rampa, Blond:ish, Adriatique i Solomun. Z oblíbeného DJe berlínských klubů právě roste hot producent světového formátu a vy můžete být při tom. Tak v pátek v Distrikt7!

Braunbeck






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli