Nik Tendo odhaluje cover a tracklist blížícího se alba 7


Jedna z nejvýraznějších mladých tváří na tuzemské rapové scéně, Nik Tendo ze stáje Milion+, má na spadnutí vydání debutového alba. To dostalo název 7 a aktuálně se už můžeme podívat i na jeho cover a nadupaný tracklist. Venku jsou zatím dvě skladby; Hvězdy CalinemNevolej Mi s (rapujícím!) Deckym Viktorem Sheenem. Na co se tedy můžeme těšit dále?

Nik si odjakživa dává velmi záležet na zvukové stránce, opravdu jsme tedy zvědavi na výslednou podobu desky. Z hostů se na ní objeví ještě rapperův mentor Yzomandias (hned na dvou skladbách), ZayoZmrd, Nerieš nebo Karlo. Mezi producenty se mezitím předvedou jména jako Reseted HoeKonexDay Six nebo samozřejmě Decky. To zní opravdu slibně, že?

Foto: Milion+ Ent.

Ještě před samotným vypuštěním desky do světa se můžeme těšit na singl Cash Money (se Zayem), který by měl vyjít už 24. června.

Propracovaný vizuál

Velmi silný dojem na nás udělal především cover desky. Ten je opravdu atmosfericky laděný a jeho zpracování si vzal na starost dvorní grafik M+ Ent.Andreas Gold. Použitou fotografii má potom na svědomí Lousy Auber.

Foto: Milion+ Ent.

Vypadá to, že se máme opravdu na co těšit. Předprodej je již spuštěn, release desky proběhne už 27. června v pražském Merch Or Die (od 17 hodin). Zastavíte se?






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli