Suicide Squad 2 bude režírovat Gavin O'Connor


V minulém roce jsme se dočkali dlouho očekávané komiksové akce Suicide Squad, která spojila několik antihrdinů z univerza DC do zpočátku velmi nesourodého týmu. První ukázky z filmu lákaly na zběsilou akci plnou humoru a především na hvězdné obsazení. Studiu Warner Bros. se povedlo sestavit opravdu zajímavé uskupení, v němž si například roli Deadshota zahrál Will Smith, Harley Quinn ztvárnila herečka Margot Robbie, Enchantress modelka Cara Delevingne a do šíleného Jokera se vžil Jared Leto.

Za scénář a režii byl zodpovědný devětačtyřicetiletý režisér, scénárista a herec David Ayer, jenž má na svém režisérském kontě kupříkladu válečný snímek Fury s Bradem Pittem nebo akci Sabotage s Arnoldem Schwarzeneggerem. Bohužel právě scénář Suicide Squad nepatřil zrovna k tomu nejlepšímu, co v Hollywoodu vzniká, a film kvůli tomu putoval spíše do průměrných vod, přestože měl rozhodně vysoké ambice.

Finančně se však jednalo o jednoznačný úspěch, jelikož při rozpočtu zhruba 175 milionů dolarů dokázal film vydělat téměř 750 milionů dolarů. To jsou čísla, která se producentům musí líbit, a tak se pravděpodobně v roce 2019 dočkáme pokračování, jež ale změní scénáristu i režiséra. David Ayer o druhý díl údajně neměl zájem a po řadě spekulací, kdy byl ve hře mimo jiné i Mel Gibson, padla volba na neméně zkušeného Gavina O’Connora.

Ten má za sebou například úspěšné drama Warrior s Tomem Hardym z roku 2011 a povedené Zúčtování s Benem Affleckem. Samotné natáčení je plánováno až na podzim příští roku, nicméně studio chce nejprve dokončit snímek Joker and Harley Quinn. Stále zaneprázdněný je také Will Smith, jenž jde od jednoho projektu ke druhému. Pokud se navíc pokračování Suicide Squad nestane propadákem, což je nepravděpodobné, měli bychom se dočkat rovněž třetího dílu.

Suicide Squad 2

foto: collider.com






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli