Renne Dang vydal desku CON LAI včetně dalšího videoklipu


Již několikrát avizovaná deska, na které Renne Dang pracoval poslední dva roky, je venku. Už teď jí můžete poslouchat skrze Spotify či kupovat na Google Play, iTunes a dalších digitálních platformách. CON LAI není pouze první solo deskou, ale také velkým posunem v Dangově životě, což sám popisuje slovy:

Téměř 2 roky mi trvalo vytvořit album CON LAI. Díky tvorbě tohoto mého prvního sólového alba jsem si ale uvědomil, kdo doopravdy jsem, kam jdu a co od života chci. Našel jsem hlavně sám sebe. Každý track na albu je moje vlastní zpověď, vyjadřuje moje osobní názory a znázorňuje mojí cestu životem. Miluji a nenávidím toto album. Miluji, protože jsem pyšný na to, že jsem dokázal spojit všechny tyhle různorodé skladby, které charakterizují můj život, v jeden celek, který mi dává smysl. Nenávidím, protože jsem při čerpání inspirace a dokončování málem ztratil rozum. Nenávidím, protože mám strach, že toto album už nikdy nepřekonám. CON LAI. 

Během včerejšího večera byla deska dopněna také o další videoklip, který se věnuje tracku Píšu ti a produkoval ho mladý Adytos ze Slovenska. Jedná se o jednu z nejsilnějších věcí, kterou na albu najdete, přičemž celý vizuál od Jakuba Stelzera si můžete vychutnat níže. Mimo klip vám však doporučujeme poslechnout si i celý projekt CON LAI, jelikož podle nás jde o opravdu vydařený počin.

Mimochodem, už zítra od 16:00 můžeš dorazit do Footshopu, kde budeš mít exkluzivní možnost koupit si album přímo od Renneho a nechat si ho podepsat i s věnováním. Dále bude k dispozici CON LAI merch, který můžeš sehnat pouze v předprodeji nebo právě na této akci, kde bude exkluzivně k prodeji i jednotlivě.






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli