Nevíš co k Vánocům? Tady je 10 tipů, co nadělit svým blízkým


Za měsíc už je to tady zas. Štědrej den. Chvíle, kdy už se dávno nemůžeš spolehnout na toho fousáče v červeným kožichu, ale musíš žhavit vlastní mozkový závity, aby od tebe diabetická tetička letos zase nedostala poukaz na neomezenou konzumaci v čokoládovně. Od žhavení závitů jsme tady my, a proto přinášíme deset tipů, jak svým blízkým pro jednou ten život můžeš i zpříjemnit.

  • Mamka

Tip 1: Silvestrovský oslavy jsou pro pyromany něco jako swingers párty. Pokud nechceš, aby tvoje choutky odnesla mamka invaliditou, sežeň jí pořádný brýle.

snimek-obrazovky-2016-11-28-v-10-51-56

Tip 2: Musíš dát mamce tak pohodlný tenisky, aby tě už nikdy nehnala na nákup. Tenisky s Boost podrážkou tuhle roli bezpochyby splní.

adidas-nmdxr1-primeknit-w-unity-pink-unity-pink-core-black

  • Taťka

Tip 1: To by bylo, aby ti z těch Vánoc taky něco nekáplo. Lepší je, když si to předem pojistíš. Tahle luxusní peněženka vytře tátovi zrak, ale nemá kapsičku na drobný, takže mu můžeš pravidelně pomáhat s jejich utrácením.

snimek-obrazovky-2016-11-28-v-10-58-55

Tip 2: Pokud tě táta řeže koženým páskem, jsou Vánoce ideální k tomu, abys to změnil. S textilním kouskem od Nixonu byste už nemuseli být s nemocničním lůžkem tak blízcí kámoši.

snimek-obrazovky-2016-11-28-v-11-00-00

  • Babička

Tip 1: Pokud nechceš babičce uštědřit zdrcující ránu v podobě zmeškání začátku Ordinace, kup jí poctivý hodinky, se kterýma už nikdy nezmešká oblíbenej seroš.

snimek-obrazovky-2016-11-28-v-11-01-21

Tip 2: Oplať babičce všechny ty pletený ponožky, kterýma pravidelně zásobuje tvůj šatník. Pokud nejseš jedna ruka s pletacíma jehlicema, asi oceníš tyhle kočičí fusekle.

snimek-obrazovky-2016-11-28-v-11-02-55

  • Děda

Tip 1: Nic nevykouzlí na dědově tváři větší úsměv než archaický Prestižky, se kterýma kdysi prochodil celou Jugoslávii.

snimek-obrazovky-2016-11-28-v-11-04-02

Tip 2: Splň dědovi tajnej sen a dej mu radši Jordany, ve kterých se bude i dvacítkám jevit jako Brad Pitt, aniž by potřeboval nějaký plastický operace.

snimek-obrazovky-2016-11-28-v-11-05-09

  • Sourozenec

Tip 1: Pokud ve svym pokoji vládneš tvrdou rukou a nemáš čas se starat o svý tenisky, doporučujeme čisticí sadu od Jason Markk, která tvýho sourozence zaručeně na nějakou tu hodinku zaměstná.

jason-markk-premium-shoe-cleaner-essential-kit-2

Tip 2: Je sice hezký, že má tvůj brácha nebo tvoje ségra dobrej hudební vkus, ale kdo to má furt poslouchat, že jo. Navíc si to se sluchátkama ještě víc užije!

urbanears-plattan-malibu






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli