Drake oznámil tour po Evropě. Kam na nejbližší zastávku?


Začátek roku 2017 bude v Evropě patřit Drizzymu a jeho The Boy Meets World tour. Za tři měsíce stihne Drake na starém kontinentě projet osm zemí a odehrát celkem dvacet šest koncertů. Ke vší smůle ale ani letos nenavštíví Českou republiku.

Stále je tu ale možnost spojit si výlet po Evropě právě s jeho koncertem. Takže, kam se vydat? Pokud se vám nechce jezdit příliš daleko, asi nejlepší možností bude zvolit show v sedmnáctitisícové aréně v Berlíně. Dále se téměř jako vždy nabízí i několik možností ostrovních koncertů, hlavně těch londýnských.

Pokud vás ale láká něco jiného, stále je na výběr a času máte také poměrně dost. Lístky na tour jdou do prodeje čtrnáctého října, tak svojí šanci nepropásněte.

foto: facebook.com






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


© 2020 Banger.cz. Bez předchozího souhlasu je kopírování obsahu zakázáno.

Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli