Spolupráce s Hypno 808, ale i s Vinnym Cha$em, hlásí aktuálně Paul Gate


V poslední době je pod tvorbou coverů alb a plakátů k akcím podepsán čím dál častěji Paul Gate. Pokud sledujete releasy převážně od labelů Hypno 808 nebo A51, určitě vám tohle jméno neuniklo. Nebo snad ano? Věřte, že se o něm brzy bude vědět i v zahraničí, protože jeho práce si velice oblíbil třeba i newyorský rapper Vinny Cha$e. Více už se dozvíte v Backstage Corneru s pořadovým číslem 41.

* Oblíbená značka?

Co se týče oblečení, tak žádnou vyloženě oblíbenou značku nemám. Neřešim to moc. Kromě tenisek, ty mám všechny od Nike. Elektronika – Apple. Nic dalšího mě teď nenapadá.

* Co momentálně nosíš nejraději na sobě?

Posledních pár měsíců nosim hadry bez tištěnejch motivů. To znamená žádný obrázky, loga etc. Bomber, bílý nebo černý triko, jeans, tenisky.

* V čem produkuješ?

Překvapivě v FL Studiu. Externí zvukovka M-Audio, keystation 32 M-Audio, sluchátka Shure. Obývákovej producer starter pack. Ale jednou za čas jedeme v rámci Crazy Buds k HuclBerrymu do studia, kde už ta technika za něco stojí. Zdravim Filipa.

* TOP 5 Bangers za poslední dobu?

Těžká otázka. Ethan Sacii – Done Told U, Frauenarzt – KKF, Soulja Boy – Do What I Want ft. Lil Twist, Riff Raff – I Drive By ft. Gucci Mane & Danny Brown, Gucci Mane – All My Childern. Je toho hodně, těžko vybrat 5 věcí.

* Nejsilnější kulturní zážitek poslední doby?

Marně pátrám v paměti. Viděl jsem letos pár koncertů některých zahraničních interpretů, ale nestálo to za moc popravdě. Poslední, pro mě opravdu velkej kulturní zážitek, byl koncert Body Count v Roxy loni v létě. To bylo čistý peklo.

* Je něco, co vyloženě nenávidíš?

To je na knihu kámo. Asi když ti ve tři ráno dojdou Prague Papers, což se zrovna například tobě stát nemůže. (smích)

* Na čem právě pracuješ? 

Co se hudby týče, tak děláme společnej projekt s Vae Cortezem. Jestli půjde o EP, desku nebo mixtape se zatím neví, ale určitě to bude stát za to. Máme pár potvrzených hostů a objevujou se mezi nima i jména, který tady zatím nikdo neměl. Nic konkrétního k tomu ale ještě říkat nebudu. Děláme i věci v rámci Crazy Buds, i když poslední dobou jsme všichni trochu zasekaný. Já se konečně zase ponořil i do vlastních věcí, ale primární je pro mě teď projekt s Cortezem. Objevim se během tohoto roku na i některých českých deskách.

Co se týče grafiky, nad kterou trávim momentálně většinu času, tak posledního půl roku dělám covery pro Vinnyho Cha$e. Rapper z Harlemu, kterej mě před krátkou dobou vzal pod svoji značku CHEER$ CLUB Music. Jsme téměř v každodenním kontaktu a baví mě to. To by mohlo trochu napovědět, kdo se objeví na společnym projektu s Cortezem… Jinak klasika, dělám grafiku lidem, který mě baví (většinou). Díky za rozhovor.

@vchasenyc #cheers #cover #vinnychase #LS7 #cheersclubmusic #neon #street #nyc #collage #nextlevelshit #paulgate #artwork

Fotka zveřejněná uživatelem Paul Gate (@paulgate),






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli