Kobe Bryant v zápase proti Utahu zažil nejtěžší debakl v kariéře


Basketbalisté Los Angeles Lakers v zápase proti Utahu utrpěli debakl 123:75 a připravili tak legendě jménem Kobe Bryant nejtěžší debakl v jeho právě končící kariéře.

Rozdíl 48 bodů také znamenal vyrovnání rekordní porážky Lakers. Předloni v derby s Clippers utrpěli také krutou porážku (94:142) a Bryant tehdy chyběl kvůli zranění. Utah Jazz se drží v Západní konferenci na sedmém místě a letos bojují o play-off, v zápase proti Lakers zase vedli po necelých pěti minutách už 17:2 a jejich náskok dále narůstal. Lakers dělal v obraně problémy především Rodney Hood, jenž za první poločas stihl nasbírat 30 bodů včetně osmi trojek. Ve druhé půli zápasu ho musel sedmatřicetiletý Kobe Bryant bránit tak, aby se vůbec nedostal k míči.

„Kobe to bral jako výzvu. Je to ostuda, že takovou výzvu musí vzít náš nejstarší hráč. Hodně to o Kobem vypovídá,“ řekl trenér Lakers Byron Scott.

kobe fotkaFoto: www.lakeshowlife.com






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli